Current time: 10-31-2014, 02:43 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
Forum Upgrade
Author Message
[CTA] nobleclem
DarkLord
*

Group: CTA Administrators
Joined: Apr 2006
Status: Offline
Post: #1
Forum Upgrade
I have completed the forum upgrade. There are still some lingering display issues.

Known Issues:
All known issues have been fixed

Fixed Issues:
- Whos online (not displaying names) (might be just a temp issue)
- Images in post are not being reduced in size
- Auto login after you close your browser (might have to logout/login again to fix)
- Forum permissions (this should be reconfigured properly now)
- Avatars small
- PM notification (broken?)
- Mark Forums Read (broken)
- Text color on font/text size menus in message editor

Please post if you have any issues not in this list or not posted. I will try to keep this thread updated with known issues and fixed issues.

"Taking care of stats whores since the dawn of ViE!"
[Image: siggraphic.gif]
(This post was last modified: 12-18-2009 03:40 AM by nobleclem.)
12-13-2009 06:58 PM Visit this user's website Quote this message in a reply
netzsicherheit
Member

Group: Registered
Joined: Nov 2007
Status: Offline
Post: #2
RE: Forum Upgrade
Please double check group permissions. For example, NCO visibility to Inter Army Officers' Club

Edit: Group memberships cannot be changed. Used to have a radio button option to choose your primary group

Get hit kid!
Full Harley^ mode™
Keeping Barake in check since ViE#9

[4AF]|[PPCLI]|[8AAF]|[3DSK]|[2AIF]|[617Sqn]|[11.Nord]|[DCV]|[BSA]|[Ax.164]|[Ax185]|[FJR6]|[V]|[RHA]|[29th]|[SL]
(This post was last modified: 12-13-2009 08:49 PM by netzsicherheit.)
12-13-2009 08:37 PM Quote this message in a reply
[CTA] nobleclem
DarkLord
*

Group: CTA Administrators
Joined: Apr 2006
Status: Offline
Post: #3
RE: Forum Upgrade
(12-13-2009 08:37 PM)netzsicherheit Wrote:  Please double check group permissions. For example, NCO visibility to Inter Army Officers' Club
What is your interpretation of the expected result of this. Should they be able to view the Officers Club or not? I can't remember but I have a PM off to scuba for confirmation.

(12-13-2009 08:37 PM)netzsicherheit Wrote:  Edit: Group memberships cannot be changed. Used to have a radio button option to choose your primary group
There is now a link next to the groups name that you can set as your display group. Not all groups are available to be set as a display group. Give me more information if this is not working.

"Taking care of stats whores since the dawn of ViE!"
[Image: siggraphic.gif]
12-13-2009 08:58 PM Visit this user's website Quote this message in a reply
netzsicherheit
Member

Group: Registered
Joined: Nov 2007
Status: Offline
Post: #4
RE: Forum Upgrade
(12-13-2009 08:58 PM)nobleclem Wrote:  What is your interpretation of the expected result of this. Should they be able to view the Officers Club or not? I can't remember but I have a PM off to scuba for confirmation.

I do not recall having this visibility yesterday.

(12-13-2009 08:58 PM)nobleclem Wrote:  There is now a link next to the groups name that you can set as your display group. Not all groups are available to be set as a display group. Give me more information if this is not working.

Indeed, I am blind. Thanks clem.

Get hit kid!
Full Harley^ mode™
Keeping Barake in check since ViE#9

[4AF]|[PPCLI]|[8AAF]|[3DSK]|[2AIF]|[617Sqn]|[11.Nord]|[DCV]|[BSA]|[Ax.164]|[Ax185]|[FJR6]|[V]|[RHA]|[29th]|[SL]
12-13-2009 09:01 PM Quote this message in a reply
Maz
Axis Headquarters

Group: ViE 1st Axis Reunion Division
Joined: Sep 2008
Status: Offline
Post: #5
RE: Forum Upgrade
Groups seem to downgraded, CinCs are COs and Soldiers are without a group now..Seems like the Display Group has been changed. I dunno if this is an issue, because people can change it back, but just mentioning.

#15 [11.Nord]^\\LVB|MaZ #16 [FSSF]2|Pvt.MaZ #21 [506]Easy|Sgt.MaZ #22 [V]6|BG.MaZ #23 [RHA]Str.MaZ #24 [XXX]WO1.MaZ
#25 [1/II LG]GD.MaZ #26 21st Echo|Cpl.MaZ #27-#30 [VMC]MaZ
#31 [SL]1|Zas.MaZ
12-13-2009 09:08 PM Quote this message in a reply
[CTA] nobleclem
DarkLord
*

Group: CTA Administrators
Joined: Apr 2006
Status: Offline
Post: #6
RE: Forum Upgrade
yea... the default groups I think accidentally were purged. Sorry about that. The upgrade instructions said to deactivate plugins and in doing so I think the custom plugin I wrote deleted the table the default groups are stored in.

Also weird stuff with the permissions is happening so I am going through everything to make sure permissions are what they should be.

"Taking care of stats whores since the dawn of ViE!"
[Image: siggraphic.gif]
12-13-2009 09:27 PM Visit this user's website Quote this message in a reply
PungaA
Allied Commander

Group: ViE Allied CO's
Joined: Nov 2009
Status: Offline
Post: #7
RE: Forum Upgrade
The site doesn't log me in automatic any more .. Is that due to the upgrade ?

EDIT : Avatars are a bit dodgy, along with the entire left table with name, rank and group.

Best regards
Jesper Lundaa aka PungaA

[Image: Signature.jpg]
Played as | #22 - [22.Inf]65|/-PungaA - #23 - [RHA]2|Tag.PungaA - #24 - [XXX]Col.PungaA - #25 - [LG]GL.PungaA -
(This post was last modified: 12-13-2009 09:37 PM by PungaA.)
12-13-2009 09:32 PM Quote this message in a reply
[CTA] nobleclem
DarkLord
*

Group: CTA Administrators
Joined: Apr 2006
Status: Offline
Post: #8
RE: Forum Upgrade
(12-13-2009 09:32 PM)PungaA Wrote:  The site doesn't log me in automatic any more .. Is that due to the upgrade ?
ugh ... they changed some of the cookie handling code. So the front end website was overwriting a cookie incorrectly. So this should work now. Let me know if it doesn't.

(12-13-2009 09:32 PM)PungaA Wrote:  EDIT : Avatars are a bit dodgy, along with the entire left table with name, rank and group.
Have a thread link with the problem as I don't understand "dodgy" as to what is happening.

"Taking care of stats whores since the dawn of ViE!"
[Image: siggraphic.gif]
12-13-2009 10:36 PM Visit this user's website Quote this message in a reply
Blaise
Member

Group: Registered
Joined: Oct 2009
Status: Offline
Post: #9
RE: Forum Upgrade
(12-13-2009 10:36 PM)nobleclem Wrote:  Have a thread link with the problem as I don't understand "dodgy" as to what is happening.

think he means like this.... look at pungaa's avatar ...it is really small...
http://dod.ctagames.com/forums/showthrea...#pid159308

edit: lol..and mine is small on this page as well!!

(This post was last modified: 12-13-2009 10:58 PM by Blaise.)
12-13-2009 10:55 PM Quote this message in a reply
PungaA
Allied Commander

Group: ViE Allied CO's
Joined: Nov 2009
Status: Offline
Post: #10
RE: Forum Upgrade
This is what I see in two different browsers ...
FIREFOX
[Image: postinfirefox.th.jpg]
EXPLORER
[Image: postinexplorer.th.jpg]

Explorer looks "dodgy", and Firefox is fine but with no avatar Big Grin

Best regards
Jesper Lundaa aka PungaA

[Image: Signature.jpg]
Played as | #22 - [22.Inf]65|/-PungaA - #23 - [RHA]2|Tag.PungaA - #24 - [XXX]Col.PungaA - #25 - [LG]GL.PungaA -
(This post was last modified: 12-13-2009 11:31 PM by PungaA.)
12-13-2009 11:05 PM Quote this message in a reply
Kamikaze


Group:
Joined: Apr 2006
Status: Offline
Post: #11
RE: Forum Upgrade
The battlemap doesn't display properly anymore with Google Chrome and Mozilla Firefox(all the territory names are listed to the left from top to bottom). However on IE it seems to work.

[Image: Kami.jpg?t=1245278016]
12-13-2009 11:38 PM Quote this message in a reply
[CTA] nobleclem
DarkLord
*

Group: CTA Administrators
Joined: Apr 2006
Status: Offline
Post: #12
RE: Forum Upgrade
Alright the avatar stuff should be all fixed.

"Taking care of stats whores since the dawn of ViE!"
[Image: siggraphic.gif]
12-13-2009 11:38 PM Visit this user's website Quote this message in a reply
[CTA] ScubaShark=DM=
CTA Administrator
*

Group: CTA Administrators
Joined: Apr 2006
Status: Offline
Post: #13
RE: Forum Upgrade
Tried to Edit the Battle page on the main page. When I finished editing the battle for the winner and clicked the "edit" button, I received the following php Errors.

A PHP Error was encountered
Severity: Notice

Message: Undefined index: errors

Filename: campaign/battles.php

Line Number: 127

A PHP Error was encountered
Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ctagames/domains/ctagames.com/public_html/main_site/libraries/Exceptions.php:164)

Filename: helpers/url_helper.php

Line Number: 487

[Image: scuba.jpg]
BFE Vet: BFE6 to BFE24, BFE Mgmt: BFE10 to BFE24: Last BFE TC BFE24 / ViE01 to current: Managment
12-14-2009 01:10 AM Visit this user's website Quote this message in a reply
[CTA] nobleclem
DarkLord
*

Group: CTA Administrators
Joined: Apr 2006
Status: Offline
Post: #14
RE: Forum Upgrade
Wow that bug has been there for a while. Maybe it just popped up because I disabled a compression setting for the forum upgrades.

anyway it should be good now scuba.

"Taking care of stats whores since the dawn of ViE!"
[Image: siggraphic.gif]
12-14-2009 01:39 AM Visit this user's website Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: